Helseservice VG2

Kursinformasjon

Helseservicefag VG2 er for deg som har VG1 Helse og oppvekstfag fra tidligere, og som ønsker å gå videre mot autorisasjon som tannhelsesekretær, helsesekretær eller apote...

Type

Pris

Varighet

Kommentar

Type

Klasserom på campus

Pris

kr. 24 900,-

Varighet

1 Semester

Kommentar

Godkjent i lånekassen

Type

Nettundervisning

Pris

kr. 24 900,-

Varighet

1 Semester

Kommentar

Godkjent i lånekassen

Kurssted og tid

Påmelding fortsatt mulig

Helseservicefag VG2 er for deg som har VG1 Helse og oppvekstfag fra tidligere, og som ønsker å gå videre mot autorisasjon som tannhelsesekretær, helsesekretær eller apotektekniker.

Innhold/temaer

  • Helsefremmende arbeid
  • Kommunikasjon og samhandling
  • Yrkesutøvelse

For mer informasjon se utdanningsdirektoratets sider utdanning.no.

Dette passer for deg som

- allerede har vg1 helse og oppvekst, eller ønsker å ta denne på realkompetansevurdering, og som ønsker å gå videre mot en autorisasjon.

Gjennomføring

Kurset gjennomføres som klasseromsundervisning eller nettundervisning på kveldstid en dag i uken over ett semester. I tillegg får du tilgang til nettbaserte verktøy som støtte til undervisningen.
Ved bruk av nettundervisning kan du følge undervisningen uavhengig av hvor du er fra din egen PC. Undervisning på nett gir muligheter for:

  • Forelesninger live
  • Interaktiv undervisning der du ser og kommuniserer med medstudenter og foreleser
  • Forelesninger i opptak

Digital læringsportal og Office 365

I tillegg til undervisningen får du tilgang til K2s digitale læringsportal. Med Office 365 online får du student-e-post, Office pakken på nett, tilgang til samhandlingsverktøyet Teams og lagringsplass.

Eksamen

Som privatist må du ta eksamen i alle fag, samt tverrfaglig eksamen hvis du ikke har noe av dette fra før. Eksamen arrangeres 2 ganger pr år og oppmeldingsfristene er normalt 15. september og 1.februar. Plattform for oppmelding til eksamen kan variere fra fylke til fylke. Se fylkesoversikt her. Husk at betaling av eksamensavgiften skjer ved oppmelding.

Veien videre

Etter endt VG2 Helseservicefag kan du gå videre på VG3, for å fullføre din utdanning som tannhelsesekretær, helsesekretær eller apotektekniker. Sammen med tidligere gjennomførte fellesfag, eller 5 års arbeidserfaring i et hvilket som helst yrke, og 526 timer relevant praksis/evt. studiekompetanse, vil du da kunne fylle opp et vitnemål som gir deg autorisasjon. Kontakt oss for gratis veiledning. Vi hjelper deg med å sette opp hva du trenger for å finne korteste vei mot målet.