Ta elektrikerutdanning på deltid og bli elektriker

Eneste privatistskole i Norge med praktisk elektrikerutdanning for voksne!

Det er stor etterspørsel etter elektrikere. Du kan ta Elektrikerutdanning hos oss uten erfaring fra yrket. Med vår deltidsutdanning får du både teoretisk og praktisk opplæring. Utdanningen gjør deg attraktiv som hjelpearbeider/lærling i bransjen, og det legges opp til at du som deltaker underveis eller etter utdanningen kan søke jobb som hjelpearbeider innen faget.

Utdanningen er for deg som ønsker å jobbe med elektriske installasjoner og elektrisk energi. En elektriker kan jobbe med blant annet boliger, håndverks- og servicevirksomheter, offentlige virksomheter, alarm- og sikkerhetsanlegg samt industrivirksomheter.

Utdanning som voksen

Som voksen privatist har vi tilrettelagt opplæringen slik at du kan ta utdannelse på deltid-kveld eller dag. Dette gjør at du kan jobbe samtidig som du tar elektrikerutdannelsen.

Vi har undervisning enten 2 ganger i uken på dagtid, eller 3 ganger i uken for de som går kveldstid.

For å bli hjelpearbeider

Du kan underveis i utdannelsen søke deg jobb som hjelpearbeider hos en elektrikerbedrift. Der jobber du sammen med en faglært elektriker. Som hjelpearbeider er du ansatt og mottar lønn.

Gratis veiledning

Vi har dyktige veiledere som kan hjelpe deg med å vurdere om dette er noe for deg og se på eventuell arbeidspraksis. Du kan ringe oss på 907 65 769, sende en mail på k2@k2utdanning.no eller fylle ut skjema og be om veiledning nederst på siden. Vi ser frem til å høre fra deg!

Elektriker

Elektrikerfaget – fagbrev

Down arrow icon

Kursinformasjon

Ta elektrikerutdanning og bli elektriker! Utdanningen er for deg som ønsker å jobbe med elektriske installasjoner og elektrisk energi. Støtteberettiget i Lånekassen.

Les mer om kurset

Type

Pris

Varighet

Kommentar

Type

Klasserom på campus

Pris

kr. 94 900,-

Varighet

2 Semester

Kommentar

Kurspris fordeles på antall semestre, godkjent i lånekassen

Kurssted og tid

Påmelding fortsatt mulig

Send oss en melding!