Elektrikerutdanning på deltid

Det er stor etterspørsel etter elektrikere. Man kan ta Elektrikerutdanning hos oss uten erfaring fra yrket. Med vår deltidsutdanning får deltakeren både teoretisk og praktisk opplæring. Utdanningen gjør de attraktive som hjelpearbeidere i bransjen, og det legges opp til at deltakerne underveis eller umiddelbart etter utdanningen kan søke jobb som hjelpearbeider innen faget.

Ta elektrikerutdanning og bli elektriker!

Utdanningen er for de som ønsker å jobbe med elektriske installasjoner og elektrisk energi. En elektriker kan jobbe med blant annet boliger, håndverks- og servicevirksomheter, offentlige virksomheter, alarm- og sikkerhetsanlegg samt industrivirksomheter.

Utdanning som voksen

Som voksen privatist har vi tilrettelagt opplæringen slik at deltakeren kan ta utdannelse på deltid-kveld eller dag. Dette gjør at man kan jobbe samtidig som man tar elektrikerutdannelsen.

Vi har undervisning enten 2 ganger i uken på dagtid, eller 3 ganger i uken for de som går kveldstid.

For å bli hjelpearbeider

Underveis i utdannelsen kan de søke jobb som hjelpearbeider hos en elektrikerbedrift. Der jobber de sammen med en faglært elektriker. Som hjelpearbeider er man ansatt og mottar lønn.

Gratis veiledning

Vi har dyktige veiledere som kan hjelpe med å vurdere om dette er noe som passer og se på eventuell arbeidspraksis. Du kan ringe oss på 907 65 769, sende en mail på k2@k2utdanning.no eller fylle ut skjema og be om veiledning nederst på siden. Vi ser frem til å høre fra deg!

Elektriker

Elektrikerfaget – fagbrev

Down arrow icon

Kursinformasjon

Ta elektrikerutdanning og bli elektriker! Utdanningen er for deg som ønsker å jobbe med elektriske installasjoner og elektrisk energi. Støtteberettiget i Lånekassen.

Les mer om kurset

Type

Pris

Varighet

Kommentar

Type

Klasserom på campus

Pris

kr. 94 900,-

Varighet

2 Semester

Kommentar

Kurspris fordeles på antall semestre, godkjent i lånekassen

Kurssted og tid

Påmelding fortsatt mulig

Send oss en melding!

Fant ingen felt.