Gode jobbmuligheter som rørlegger

Hvert år trenger Norge 700 nye rørleggerne. Hos K2 Utdanning får deltakeren teori og praktisk opplæring som gjør de spesielt attraktiv i jobbmarkedet.

Utdanning på deltid

Rørleggerutdanningen kan deltakeren ta på deltid ved siden av jobb. Velg mellom 2 ganger i uken på dagtid eller 3 ganger i uken på kveldstid.

Rørleggerfaget omfatter alt fra montering og tilpasning, til service og reparasjon av alle typer røranlegg. Deltakeren vil lære alt om installasjon av vann og avløp og ulike varmesystemer. Deltakeren lærer også hvordan ulike typer røranlegg fungerer.

Som rørlegger er man ekspert på rørtekniske installasjoner. Deltakeren tilpasser, monterer, installerer og reparerer sanitæranlegg, varmeanlegg og andre røranlegg.

Gratis veiledning

Vi har dyktige veiledere som kan hjelpe deg med å vurdere om dette er noe for din deltaker og se på eventuell arbeidspraksis. Du kan ringe oss på 907 65 769, sende en mail på k2@k2utdanning.no eller fylle ut skjema og be om veiledning nederst på siden. Vi ser frem til å høre fra deg!

Rørlegger

Rørlegger – svennebrev

Down arrow icon

Kursinformasjon

Ta rørleggerutdanning og bli rørlegger! Utdanningen er for deg som ønsker å jobbe med rørtekniske installasjoner og vannbåren energi. Støtteberettiget i Lånekassen.

Les mer om kurset

Type

Pris

Varighet

Kommentar

Type

Klasserom på campus

Pris

kr. 94 900,-

Varighet

2 Semester

Kommentar

Kurspris fordeles på antall semestre, godkjent i lånekassen

Kurssted og tid

Påmelding fortsatt mulig

Send oss en melding!

Fant ingen felt.